CS Timisoara campioana primei editii la Cupa de Iarna 2011

Duminica de la pranz, in ultimul joc din cadrul Cupei de Iarna 2011, CS Timisoara a jucat contra echipei Milenium Beograd, formatie ce are obiectiv realizabil, accederea in prima liga.

Ambele echipe aveau inaintea acestei confruntari doua victorii, urmand ca acest joc sa decida castigatoarea turneului.
Meciul a inceput cu timisorencele in atac, care reusesc deschiderea scorului, dar se vad egalate si in scurt timp conduse. Din acel moment meciul merge din egal in egal si spectacolul oferit de cele doua formatii este unul de calitate.



Pe finalul primei reprize oaspetele reusesc o diferenta de 3 goluri, dar timisorencele revin in joc prin interventiile portaritei Mariela si reusesc sa reduca din diferenta, scorul pauzei fiind de 13-14.
Repriza secunda ramane la fel de spectaculoasa, iar CS Timisoara reuseste sa treaca la conducere pe tabela, ca la jumatatea reprizei secunde sa conduca cu 23-18.
Aceiasi portarita, desemnata Portarul Cupei de Iarna 2011, reuseste sa intervina in repetate randuri, aportul sau concretizandu-se pe tabela in minutul 26, cand CS Timisoara a reusit o diferenta de 7 goluri, 29-22, iar la final 31-24.



In urma acestui rezultat clasamentul a fost urmatorul:
Locul 1 - CS Timisoara - 6 puncte
Locul 2 - Mileniul Beograd - 4 puncte
Locul 3 - Universitatea Timisoara - 2 puncte
Locul 4 - Kikinda - 0 puncte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu